Αγοράζοντας ναρκωτικά στο Silk Road

Buying on Silk RoadΑπό τι στιγμή που ανακάλυψα το Deep Web δεν χρειαζόταν και ιδιαίτερο ψάξιμο για να πέσω πάνω και στο Silk Road. Ήμουν εντυπωσιασμένος με την δυνατότητα αγοραπωλησίας ουσιών ανώνυμα μέσω του διαδικτύου, και την ύπαρξη μιας ολόκληρης αγοράς. Ωστόσο, ήμουν αρκετά επιφυλακτικός και αναρωτιόμουν κατά πόσο είναι πραγματικά ανώνυμο και ασφαλές.  Μήπως είναι παρακινδυνευμένο ; Θα είναι καλής ποιότητας; Μήπως δεν τα λάβω καν; Πόσο ασφαλές είναι η αποστολή τους; Για να βρω απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα αποφάσισα να ερευνήσω το θέμα σε μεγαλύτερο βάθος :

Το Silk Road είναι απλά μια πλατφόρμα αγοραπωλησιών, δεν πουλάει το ίδιο καμία ουσία. Πρακτικά είναι ακριβώς αυτό που το αποκαλούν και τα media “the ebay of drugs” (το ebay των ναρκωτικών). Οπότε δεν πρέπει απλά να εμπιστευτείς το Silk Road αλλά πρέπει να να εμπιστευτείς και των πωλητή από τον οποίο αγοράζεις.

Πως είναι δυνατόν, να λειτουργήσει αυτό το σύστημα;
Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή: κριτικές.

Ο ιδιοκτήτης του Silk Road (άτομο, ομάδα ή οργανισμός που αποκαλείτε TheDreadPirateRoberts) είναι φανατικός οπαδός της οικονομικής θεωρίας που ονομάζετε “agorism”,  η οποία ουσιαστικά προάγει την ιδέα μιας ελεύθερης αγοράς η οποία ελέγχεται αποκλειστικά από την δωρεάν πληροφόρηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των καταναλωτών. Οπότε εφάρμοσε και στο Silk Road αυτό το καθεστώς και μπορείς να δεις τις κριτικές για κάθε πωλητή για κάθε πώληση που έχει κάνει. Μόλις αγοράσεις κάτι μέσω του Silk Road, πρέπει να αφήσεις αξιολόγηση από 1 μέχρι 5 και να αφήσεις κάποιο σχόλιο περιγράφοντας την εμπειρία σου σχετικά με την αποστολή, την ποιότητα της ουσίας, την εξυπηρέτηση και ταχύτητα του πωλητή κτλπ. Υπάρχει επίσης και ένα forum στο Silk Road στο οποίο μπορείς να συζητήσεις ελεύθερα με για τους πωλητές. Έχοντας πραγματικές πληροφορίες και κριτικές, έχεις πλέον την δυνατότητα να επιλέξεις τον πωλητή χωρίς να πρέπει να στηρίζεσαι σε διαφήμισες και ψεύτικες υποσχέσεις όπως συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Επιλέγεις τον πωλητή και την ουσία που θες βάση πραγματικών κριτικών και εμπειριών άλλων αγοραστών σαν και εσένα!

Η πρώτη μου αγορά στο Silk Road

Αφού έκανα την σχετική έρευνα και αγόρασα αρκετά Bitcoins, αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου αγορά στο Silk Road, ένα γραμμάριο MDMA.

Ο πωλητής ισχυριζόταν ότι είναι τουλάχιστον 80% καθαρό και το κόστος ήταν λίγο παραπάνω από €30 με τα μεταφορικά (στην περιοχή μου βρίσκεις MDMA 40% καθαρό για €60), ο πωλητής είχε 99% θετικές αξιολογήσεις. Επικοινώνησα μαζί του πριν κάνω την παραγγελία για να τον ρωτήσω σχετικά με τον χρόνο αποστολής και μου απάντησε μέσα σε 30 λεπτά! Με διαβεβαίωσε ότι θα κάνει την αποστολή το επόμενο πρωινό από όταν κάνω την παραγγελίας. Αφού ο πωλητής βρισκόταν στην ίδια χώρα με έμενα μου είπε ότι θα το έχω σε 1 με 2 μέρες και η αποστολή θα γινόταν με κανονικό φάκελο ταχυδρομείου.

Όντας εντυπωσιασμένος από την εξυπηρέτηση και την γρήγορη απάντηση που έλαβα, έκανα  αμέσως την πρώτη μου παραγγελίας. Σε αυτό το σημείο τα χρήματα δεν πήγαν στον πωλητή, αλλά σε κάποιο σύστημα μεσεγγύησης. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα αυτά είναι “παγωμένα” στον λογαριασμό σου, και δεν μπορείς ούτε να τα ξοδέψεις, ούτε να τα πάρεις πίσω. Το πλεονέκτημα είναι ότι τα χρήματα σου βρίσκονται σε κάποιον τρίτο ο οποίος μπορεί να επέμβει αν κάτι πάει στραβά, π.χ αν δεν λάβεις την παραγγελία σου ή αν η ποιότητα δεν είναι αυτή που σου είχε υποσχεθεί ο πωλητής. Τα χρήματα καταλήγουν στον πωλητή μόλις λάβεις την παραγγελία και διαβεβαιώσεις ότι όλα είναι εντάξει. Μερικοί πωλητές μπορεί να ζητήσουν “FE” (Finalize Early), αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα φύγουν από το σύστημα μεσεγγύησης ΠΡΙΝ λάβει ο αγοραστής την παραγγελίας. Οι πωλητές που θέλουν FE το αναφέρουν στην σελίδα τους στο Silk Road ή στην περιγραφή του προϊόντος. Μερικοί πωλητές ζητάνε πάντα FE, αλλά οι περισσότεροι το ζητάνε μόνο όταν πουλάνε σε πελάτες που έχουν αρνητικές κριτικές ή είναι καινούργιοι στο Silk Road.

MDMA CrystalsΟ πωλητής στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ζήτησε FE και έλαβα το πακέτο μου το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ο φάκελος ήταν όπως κάθε φυσιολογικός φάκελος που σου έρχεται μέσω ταχυδρομείου, τίποτα δεν πρόδιδε ότι είχε μέσα MDMA. Το MDMA ήταν τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο κόλλες χαρτιού. Αρχικώς αναρωτιόμουν γιατί ο πωλητής να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά μετά σκέφθηκα ότι το έκανε ως προστατευτικό μέτρο σε περίπτωση που γινόταν κάποιο είδος ελέγχου.

Πριν αφήσω αξιολόγηση στον πωλητή και ελευθερώσω τα χρήματα, μέτρησα το βάρος (ήταν .1g περισσότερο) και έλεγξα την ποιότητα (μεγάλοι, καθαροί) κρύσταλλοι. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την παραγγελία μου όποτε ελευθέρωσα τα χρήματα από το σύστημα μεσεγγύησης και άφησα θετική κριτική 5/5.

Οι επόμενες παραγγελίες μου

Η πολύ καλή εμπειρία που αποκόμισα από την πρώτη μου παραγγελία μου έδωσε κίνητρο να κάνω και άλλες παραγγελίες. Παρήγγειλα ακόμα ένα γραμμάριο MDMA, για έναν φίλο μου αυτή την φορά, από τον ίδιο πωλητή. Και πάλι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα και την πολύ γρήγορη αποστολή.

Η τρίτη μου παραγγελία ήταν 2 τσιγαριλίκια. Αν και ουσίες όπως το MDMA και το LSD είναι συνήθως πιο φθηνά στο Silk Road από το να τα πάρεις offline, το χόρτο είναι συνήθως λίγο πιο ακριβό. Στην πόλη μου, συνήθως πληρώνω €10 για ένα γραμμάριο. Στο Silk Road το βρίσκεις συνήθως μεταξύ €10 και €15 αναλόγως την ποιότητα. Αρχικώς αναρωτιόμουν αν αξίζει να ξοδέψω αυτά τα χρήματα για να πάρω μέσω του Silk Road, εν τέλει αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή. Ίδια διαδικασία όπως πριν, όλα πήγαν μια χαρά και αγόρασα 2 έτοιμα τσιγαριλίκια για €20 με τα μεταφορικά.

Εγώ και ένας φίλος μου αράξαμε, χαλαρώσαμε, ανάψαμε το ένα και κάναμε την καλύτερα μαστούρα της ζωής μας. Αυτή ήταν η πιο δυνατή μαστούρα που είχα ποτέ με κάνναβη, ήμασταν μαστουρωμένοι για 6 συνεχόμενες ώρες. Το χόρτο που πήρα από το Silk Road δεν είναι για πάρτι ή για να χαλαρώσεις απλά. Είναι πολύ ισχυρό και θα πρέπει να το παίρνουν μόνο συνειδητοποιημένοι χρήστες  που μπορούν να το αντέξουν. Εν κατακλείδι, έμεινα πολύ ικανοποιημένος και σίγουρα άξιζε την τσιμπημένη τιμή του .

Συμπέρασμα
Συμπερασματικά πιστεύω ότι το Silk Road είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών. Δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αποκτήσει υψηλή ποιότητα ουσιών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνω τον “δικό μου” για να βρω χόρτο, το οποίο συνήθως δεν είναι και καλή ποιότητα. Το πληρώνω πολύ πιο ακριβά στο Silk Road, αλλά η ποιότητα είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο, και το παραγγέλνω εύκολα από το σπίτι μου.

Οι προτάσεις μου για εσάς:

  • Διαβάστε τα πάντα στην σελίδα του πωλητή
  • Αγοράστε μόνο από πωλητές που έχουν θετική αξιολόγηση (95%+)
  • Αγοράστε μόνο από έμπειρους πωλητές που έχουν κάνει ήδη αρκετές πετυχημένες πωλήσεις
  • Ελέγξτε το forum και ψάξτε να δείτε αν υπάρχει κάποια δημοσίευση για τον πωλητή που σας ενδιαφέρει.
  • Να είστε προσεκτικοί! Οι περισσότεροι δεν είναι συνηθισμένοι σε τόσο υψηλή ποιότητα, οπότε ο κίνδυνος για overdose είναι υπαρκτός.
  • Μην το παρακάνετε! Παραγγείλετε μόνο μικρές ποσότητες, για δικιά σας χρήση και των φίλων σας. Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που είχαν αγοράσει μεγάλες ποσότητες και συλληφθήκανε.
Be my Guest
Θέλετε να γράψετε και εσείς στο hiddenwiki.net; Στείλτε μας το άρθρο σας και θα διαβαστεί από τους εκατομμύρια αναγνώστες του thehiddenwiki.net!
Send your article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *